Ads

μάσκα περιποίηση

Binella-Πολυτελής Σειρά Περιποίησης

3:58 μ.μ.toniamakeupdiaries



Binella σειρά dermaGetic®













Αν ταλαιπωρείσαι με το αφυδατωμένο δέρμα τότε το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη από ειδική φροντίδα. Τα προϊόντα της σειράς DermaGetic περιέχουν μια 4πλη δράση ισχυρής ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η συγκεκριμένη σειρά:

- Εξισορροπεί την έλλειψη υγρασίας,
- Ενεργοποιεί ή μειώνει την παραγωγή σμήγματος,
- Αντισταθμίζει τα θρεπτικά συστατικά
- Αντιμετωπίζει την διαδικασία της γήρανσης  
- Εξομαλύνει τις ρυτίδες

dermaGetic® GENTIL PEELING  

Ποιος είπε ότι οι υπερευαίσθητες επιδερμίδες με ευρυαγγείες δε χρειάζονται έναν έξτρα απαλό βαθύ καθαρισμό; Το Gentil Peeling με πέρλες jojoba, βοηθά την επιδερμίδα να απελευθερωθεί απαλά από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Τονώνει τη δραστηριότητα των κυττάρων, για την καλύτερη απορρόφηση των δραστικών ουσιών. 
Το αποτέλεσμα; Ένα λεπτό, ομοιόμορφο ανάγλυφο δέρμα με καθαρή, φρέσκια και ζωντανή όψη. 


Εφαρμογή: Απλώνετε το πίλινγκ σε καθαρισμένη επιδερμίδα, 2-3 την εβδομάδα, και δουλεύετε με απαλές κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με χλιαρό νερό. 

Συμβουλή: Κάθε βράδυ αναμιγνύετε και εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα GENTIL PEELING με το προϊόν καθαρισμού σας για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

dermaGetic® ENZYM PEELING

Βαθύς καθαρισμός, που λεπταίνει τους πόρους και ενεργοποιεί τα κύτταρα, για κάθε τύπο δέρματος; Η απάντηση είναι το Enzym Peeling! 

Ένα καινοτόμο πίλινγκ με βάση τα ένζυμα και το γλυκολικό οξύ, που διαλύει τα νεκρά κύτταρα και ενισχύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, την άμεση κυτταρική ανάπλαση. Τα φυτικά εκχυλίσματα υποβοηθούν την καθαριστική δράση, ενώ η αλόη και η αλλαντοΐνη, καλμάρουν την επιδερμίδα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ικανότητα απορρόφησης του δέρματος αυξάνεται. Αμέσως μετά τη χρήση, το δέρμα είναι απαλό σαν μετάξι, απίστευτα μαλακό, με λεπτούς πόρους και ομοιόμορφο. 

Εφαρμογή: Απλώνετε σε καθαρισμένη και στεγνή επιδερμίδα, 1-2 φορές την εβδομάδα, και αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, απλώνετε τη συνηθισμένη κρέμα περιποίησης. Ενδείκνυται και για ευρυαγγείες και ευαίσθητα δέρματα.


dermaGetic® ABRASION PEELING
Ένα πίλινγκ εντατικής απολέπισης, για επιδερμίδες με τάση για σχηματισμό ρυτίδων. Αυτό το εμπλουτισμένο πίλινγκ απομακρύνει πολλά στρώματα νεκρών κερατινοκυττάρων. Έτσι, η επιδερμίδα απαλλάσσεται από κάθε τι άχρηστο, ενώ αυξάνεται στο μέγιστο η ικανότητα απορρόφησης δραστικών ουσιών. Το βάθος των ρυτίδων ελαχιστοποιείται άμεσα και ορατά, απομακρύνονται οι ατέλειες και η επιφανειακή δομή του δέρματος βελτιώνεται. Η επιδερμίδα γίνεται μεταξένια απαλή και αποκτά άμεσα περισσότερη φωτεινότητα. 


Εφαρμογή: Ανάλογα με την κατάσταση της επιδερμίδας, απλώνετε 1-2 φορές την εβδομάδα σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιδερμίδα και δουλεύετε χωρίς πίεση με κυκλικές κινήσεις, έως ότου σχηματιστεί μια όψη σαν γόμας. Στη συνέχεια, ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό.

dermaGetic® ECLAIR MASK 
Η άμεση επέμβαση για ≪ διψασμένες ≫ επιδερμίδες είναι η μάσκα Eclair! Μέσα σε μόλις 10-15 λεπτά, η επιδερμίδα σας τροφοδοτείται έντονα από την δροσιστική κρεμώδη μάσκα με υγρασία. Απομακρύνει άμεσα τα σημάδια κόπωσης και βοηθάει την επιδερμίδα στην άμυνα κατά του σχηματισμού υπερβολικών ελεύθερων ριζών. Τα σημάδια άγχους και τα συνεπακόλουθα αποτελέσματα μειώνονται άμεσα. Η επιδερμίδα δείχνει,  όπως ακριβώς μετά από μια βόλτα στο δροσερό δάσος, ξεκούραστη, ισορροπημένη και πορσελάνινη. 


Εφαρμογή: Απλώνετε μια πλούσια στρώση σε καθαρισμένη επιδερμίδα, 1-2 φορές την εβδομάδα, και αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, κάνετε μασάζ με τα υπολείμματα της μάσκας ή αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

Binella σειρά Cell IQ®


Μένοντας 40 για 20 χρόνια!

Aντιγηραντική θεραπεία 4 επιπέδων, που έχει στόχο να σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης από το ίδιο το κύτταρο. 
Οδηγεί γρήγορα στην επιθυμητή βελτίωση και τόνωση όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας.




CELL IQ® BLACK PEARLS MASK 
Μία μάσκα για επιδερμίδες χωρίς ενέργεια, που χρήζουν άμεσης αναδόμησης των κυττάρων. 

Αυτή η μάσκα περιποίησης δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει όλα τα ζωτικά μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Εκχυλίσματα χαβιαριού και στρειδιών, καθώς και αμινοξέα, υποστηρίζουν την ενεργειακή αναδόμηση της επιδερμίδας. Η πανθενόλη δεσμεύει την υγρασία, τονώνει την κυτταρική διαίρεση και χαρίζει απαλότητα. 



Χρήση: Απλώνετε 2-3 φορές την εβδομάδα αρκετή στρώση. Μετά από 15 λεπτά καθαρίζετε με νωπό πανί. Κατόπιν Απλώνετε ως συνήθως κρέμα φροντίδας.


Binella σειρά Ultra Messo  

Αν θέλετε ορατή και αποτελεσματική λείανση των ρυτίδων στα πλαίσια της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας σας, τότε η σειρά Ultra Messo, αποτελεί ένα καινοτόμο αντιρυτιδικό σύστημα που προσφέρει στην επιδερμίδα αυτό ακριβώς που χρειάζεται, ώστε να είναι ορατά και αισθητά πιο λεία και σφιχτή. 

ultraMeso® HYALURONAN ACTIVE SPRAY

Αυτή η τονωτική λοσιόν προσώπου χωρίς οινόπνευμα με υψηλής συμπύκνωσης διπλό συνδυασμό των μορίων υαλουρονικού οξέος, δροσίζει και αναζωογονεί το δέρμα και φροντίζει για βέλτιστη βαθιά ενυδάτωση. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για γρήγορη εξισορρόπηση της υγρασίας, χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση στο αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια μίας μακράς περιόδου ζέστης ή ενός πολύ ζεστού καλοκαιριού. 



Εφαρμογή: Ψεκάζετε στην επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό ή και στο ενδιάμεσο για να τη δροσίσετε όποτε νιώθετε την ανάγκη για ενυδάτωση. 

Τα προϊόντα Binella θα τα βρείτε αποκλειστικά στο site www.abbeauty.com και στα καταστήματα καλλυντικών.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ